Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
24 25 26
Základní škola Živanice
27
Základní škola Živanice
28
Základní škola Živanice
1
Základní škola Živanice
2
Základní škola Živanice
3
Základní škola Živanice
4
Základní škola Živanice
5
Základní škola Živanice
Nová provozní doba sběrného dvora SOP a.s. Přelouč
6
Základní škola Živanice
7
Základní škola Živanice
8
Základní škola Živanice
Setkání žen obce Valy 2025
9
Základní škola Živanice
10
Základní škola Živanice
11
Základní škola Živanice
12
Základní škola Živanice
Změna úředních hodin 12.03.2025
13
Základní škola Živanice
14
Základní škola Živanice
15
Základní škola Živanice
16
Základní škola Živanice
17
Základní škola Živanice
18
Základní škola Živanice
19
Základní škola Živanice
20
Základní škola Živanice
21
Základní škola Živanice
22
Základní škola Živanice
23
Základní škola Živanice
24
Základní škola Živanice
25
Základní škola Živanice
26
Základní škola Živanice
27
Základní škola Živanice
28
Základní škola Živanice
29
Základní škola Živanice
30
Základní škola Živanice
31
Základní škola Živanice
1
Základní škola Živanice
2
Základní škola Živanice
3
Základní škola Živanice
4
Základní škola Živanice
5
Základní škola Živanice
6
Základní škola Živanice
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Pečení chleba - Železnohorský region

Pečení chleba - Železnohorský region



Datum konání:
14.1.2017

UPEČ TŘEBA CHLEBA Pokud jste si již někdy na obalu každodenní potraviny jakou je chléb přečetli, co všechno obsahuje, možná vás napadlo, že by snad bylo lepší upéct si pro sebe a svou rodinu podobný chléb doma. Byl by jen ze surovin, které do něj opravdu patří. Pokud to chcete zkusit, zveme Vás do keltského skanzenu v Nasavrkách v sobotu 14. ledna 2017 na Pečení chleba. Od 10 do 16 hodin ochutnáte chléb právě vytažený z pece a naučíte se jak ho připravit. Více o akci se dozvíte na www.skanzennasavrky. cz. V dnešní uspěchané době nemáme tolik času péct chléb v domácím prostředí. Naštěstí i kvalitní pečivo na trhu najdete. Hodně malých pekáren v Železnohorském regionu nabízí klasický kváskový chléb s prověřenou recepturou na kterém si pochutnáte a ještě jeho nákupem podpoříte podnikání v regionu. Dobrou chuť do roku 2017 Vám přeje tým MAS Železnohorský region.


Menu

19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Aktuality

Návštěvnost stránek

311047